Türkiye ile Çin arasında 4 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi için geldiği Hangzhou’da Çin ile Türkiye arasında çeşitli alanlarda 4 anlaşma imzalandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi için geldiği Çin’de temaslarına başladı. Cumhurbaşkanı...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 10:32
Türkiye ile Çin arasında 4 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi için geldiği Hangzhou’da Çin ile Türkiye arasında çeşitli alanlarda 4 anlaşma imzalandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi için geldiği Çin’de temaslarına başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile görüşme gerçekleştirirken yapılan heyetler arası görüşmenin ardından iki ülke arasında çeşitli alanlarda 4 anlaşma imzalandı. Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Enerji İdaresi ile Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı arasında yenilenebilir enerji alanındaki işbirliği anlaşması ve kömür alanındaki işbirliği anlaşması imzalandı. Öte yandan iki ülke arasında Türkiye’nin antepfıstığının Çin’e ithal edilmesi anlaşmalarının imzalandığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping de hazır bulundu.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287