Türkiye'ye karşı harekete geçti!

Türkiye'nin katliama ses yükseltmesini çekemeyen İsrail, Türkiye'ye karşı harekete geçti.

banner279
17 Mayıs 2018 Perşembe 16:06
Türkiye'ye karşı harekete geçti!

Türkiye'nin katliama ses yükseltmesini çekemeyen İsrail, Türkiye'ye karşı harekete geçti. Açıklamalarıyla karalama kampanyası başlatan İsrailli bakanlara bir yenisi daha eklendi. İsrail Turizm Bakanı Yariv Levin, İsrail vatandaşlarına 'Türkiye'ye gitmeme' çağrısında bulundu.
Türkiye'nin Gazze'deki katliama sessiz kalmamasını hazmedemeyen İsrail'den açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dün İsrail'in İstihbarat Bakanı Yisrael Katz'ın, "İsrail’in Ermeni Soykırımı’nı tanıması için bir engel göremiyorum" diyerek kendince tehdit eden Katz'ın ardından bir açıklamada Turizm bakanından geldi. Türkiye'yi karalamaya çalışan İsrail Turizm Bakanı Yariv Levin, İsrail vatandaşlarına "Türkiye'ye gitmeme" çağrısında bulundu. Levin, İsraillilerden "Antalya'dan uzak durmalarını" istedi.
 

Son Güncelleme: 17.05.2018 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280