Türkiye’ye şok saldırı uyarısı yapıldı

Rus uzman canlı yayında Türkiye’ye saldırı uyarısında bulundu.Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya'yı yalnız bırakmak isteyenlerin Türkiye-Rusya yakınlaşması yakınlaşmasından rahatsızlık duyacaklarını belirtti

banner279
08 Nisan 2018 Pazar 17:03
Türkiye’ye şok saldırı uyarısı yapıldı


Rus uzman canlı yayında Türkiye’ye saldırı uyarısında bulundu.Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya'yı yalnız bırakmak isteyenlerin Türkiye-Rusya yakınlaşması yakınlaşmasından rahatsızlık duyacaklarını belirtti. Türkiye’yi ise olası terör saldırıları konusunda uyardı.Rus ulusal NTV televizyon kanalının Mesto Vstreçi (Buluşma Yeri) adlı canlı yayın programında konuşan Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4. kez devlet başkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye’ye gerçekleştirmesine dikkat çekti.

"TÜRKİYE’DE OLASI TERÖR SALDIRILARI MEYDANA GELEBİLİR"

Rus siyasi uzman Starikov, "Batı bizimle konuşmak istemiyor. Kapıyı kapattı. Fakat Türkiye kapısını açtı ve biz de oraya gidiyoruz. Fakat şunu da söylemek lazım: Batı, Türkiye’ye yönelik baskısını artıracak. Dolayısıyla ben yakın zamanda Türkiye’de olası terör saldırılarının meydana gelebileceğini tahmin ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287