Ülkede Koronavirüs ölüm vakaları artıyor!

Brezilya'da son 24 saatte korona virüse bağlı bin 262 ölüm vakası bildirildi. Bu rakam salgının başlamasından bu yana ülkede görülen en yüksek koronaya bağlı ölü sayısı olarak kayıtlara geçti.

banner279
03 Haziran 2020 Çarşamba 11:53
Ülkede Koronavirüs ölüm vakaları artıyor!

Brezilya'da son 24 saatte korona virüse bağlı bin 262 ölüm vakası bildirildi. Bu rakam salgının başlamasından bu yana ülkede görülen en yüksek koronaya bağlı ölü sayısı olarak kayıtlara geçti. Tüm dünyada koronavirüs vaka sayısı düşüşe geçmişken Brezilya'da her geçen gün artması ülkede panik havası yarattı.
Güney Amerika ülkesi Brezilya'da koronavirüse bağlı ölü sayısı 31 bin 199'a yükseldi. Sağlık Bakanlığı raporlarına göre, Brezilya'da son 24 saatte 28 bin 936 kişide daha koronavirüs tespit edildi. Ülke genelindeki toplam enfekte sayısı 558 bin 237'ye ulaştı. ABD'den sonra dünyada en fazla korona virüsvakası olan ikinci ülke olan Brezilya'da son 24 saatte bin 262 kişi korona sonucu hayatını kaybetti. Bu rakam salgının başlamasından bu yana ülkede görülen en yüksek koronaya bağlı ölü sayısı olarak kayıtlara geçti.Brezilya, ABD, İngiltere ve İtalya'dan sonra en fazla koronavirüse bağlı ölümün yaşandığı ülke.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287