Yemen’de askeri kampa intihar saldırısı: 60 ölü

Yemen’de askeri kampa düzenlenen intihar saldırısında en az 60 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi.Ülkenin güneyindeki liman kenti Aden’deki bir askeri eğitim kampına bombalı araçlı saldırı düzenlendi....

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 12:22
Yemen’de askeri kampa intihar saldırısı: 60 ölü

Yemen’de askeri kampa düzenlenen intihar saldırısında en az 60 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi.
Ülkenin güneyindeki liman kenti Aden’deki bir askeri eğitim kampına bombalı araçlı saldırı düzenlendi. Askere başvurmak için kampın önünde sıraya giren asker adaylarının toplandığı sırada bomba yüklü aracı kalabalığa doğru süren intihar eylemcisi araçtaki bombayı patlattı. İlk belirlemelere göre en az 60 kişi hayatını kaybederken, 30’dan fazla kişi de yaralandı. Saldırı terör örgütü DAEŞ tarafından üstlenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287