Otomobil öğrenci servisi ile çarpıştı: 12 yaralı

Düzce Merkez’e bağlı Günbaşı köyünde meydana gelen kazada otomobil, öğrenci servisi ile çarpıştı, kazada serviste bulunan 11 öğrenci ile otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.Kaza Düzce merkeze Bağlı Gönbaşı köyünde meydana...

banner279
23 Aralık 2016 Cuma 17:34
Otomobil öğrenci servisi ile çarpıştı: 12 yaralı

Düzce Merkez’e bağlı Günbaşı köyünde meydana gelen kazada otomobil, öğrenci servisi ile çarpıştı, kazada serviste bulunan 11 öğrenci ile otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
Kaza Düzce merkeze Bağlı Gönbaşı köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Günbaşı Köy merkezinde bulunan 3 yol kavşağında Ender B. idaresinde ki 81 DV 686 plakalı otomobil ile Muhammet K. idaresinde ki 81 S 1000 plakalı okul servisi çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile okul servisi içerisinde bulunan ve yaşları 7 ile 9 arasında değişen 11 öğrenci ile otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.Yaralanan sürücü ve çocuklar 112 ambulanslarıyla hastanelere kaldırıldılar. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de kazayla ilgili olarak inceleme başlatılırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 23.12.2016 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287