MEB'den yeni açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG'un yerine üzerinde çalışılan modelle ilgili çıkan haberler doğru değil.Bakanlıkça resmi olarak açıklanmayan hiçbir şeye itibar etmeyin"dedi.

banner279
28 Eylül 2017 Perşembe 12:05
MEB'den  yeni açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin,  Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin yerine üzerinde çalışılan  modelle ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.Twitter hesabından,  yaptığı açıklamada  "Kademeler arası geçişle ilgili medyada bugünlerde çokça  spekülasyon yapılıyor. Anlaşılan herkes gönlünden geçeni yazıyor. Yazılanların  hiçbiri doğru değil. Bakanlıkça resmi olarak açıklana kadar hiçbir şeye itibar  edilmemesi gerektiğinin altını özellikle çizmek isterim." açıklamasını yaptı.

Ajanslar dün  MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in TEOG'un yerine getirilecek siseteme ilişkin  "Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine göre liselere yerleştirildiği bir model" üzerinde çalışıldığına yönelik haberler geçmişti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287