Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un İl ve İlçe Müdürlerinden ricası var!

Uğur Gencer/ Duru Medya- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eğitimci kimliğiyle sahada fark yaratmaya devam ediyor.

banner279
22 Temmuz 2020 Çarşamba 15:19
Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un İl ve İlçe Müdürlerinden ricası var!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eğitimci kimliğiyle sahada fark yaratmaya devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürü Ziya Selçuk mevsimlik işçilerin çocuklarıyla tarlada bir araya gelmesiyle yaşadığı mutluluğu paylaşarak öğretmenlerden, il ve ilçe müdürlerinden aynı mutluluğu yaşamaları için ricada bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Ziya Selçuk’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım: Geçtiğimiz pazar günü tarladaydım. Mevsimlik işçilerin çocuklarıyla bir aradaydık. Bana domatesin dalından nasıl koparılacağını öğretiyor yavrum. “Ben daha dün sendim.” demedim ona, yeniden öğrendim. Yaz tatili kitaplarını, bir salkım domatesle takas ettik. :) Öğretmenlerimizden, il ve ilçe müdürlerimizden bir ricam var: Yolunuzu tarlalara doğru düşürün bu yaz. Bir tarlada anne babasını bekleyen bir çocuk görürseniz kitabını verin, sohbetinizi verin, dikkatinizi verin ve karşılığında koskocaman bir gülümseme alıp öyle devam edin yolunuza, lütfen...

Son Güncelleme: 23.07.2020 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287