Sınav giriş yerleri açıklandı mı?

ÖSYM, binlerce adayın merakla beklediği KPSS giriş yerlerini adayların erişimine açtı

banner279
12 Temmuz 2018 Perşembe 21:50
Sınav giriş yerleri açıklandı mı?

ÖSYM, binlerce adayın merakla beklediği KPSS giriş yerlerini adayların erişimine açtı. KPSS'ye katılacak adaylar TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile KPSS sınav giriş sorgulama ekranından giriş yerlerini öğrenebiliyor. İşte 2018 KPSS sınav giriş yerleri...
2018 KPSS lisans sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada KPSS lisans sınav giriş yerlerinin 16:30'dan sonra erişime açılacağı bilgisi adaylarla paylaşıldı. KPSS lisans sınav giriş belgeleri 16:30'dan sonra resmi site üzerinden TC kimlik numaları ve şifreleri ile sorgulanabilecek.

2018-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı
22 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018- KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 16.30'dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.
 

Son Güncelleme: 12.07.2018 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287