Bazı eşyalara ilave yüzde 20 gümrük vergisi geldi

Bazı ülkelerden ithal edilen çeşitli halı ve yer kaplamaları, battaniye, mefruşat eşyası, çadır ve yapma çiçeklere yüzde 20 ilave gümrük vergisi uygulanacağı açıklandı.Bazı ülkelerden ithal edilen çeşitli ürünlere yüzde 20 ilave...

banner279
08 Aralık 2016 Perşembe 10:49
Bazı eşyalara ilave yüzde 20 gümrük vergisi geldi

Bazı ülkelerden ithal edilen çeşitli halı ve yer kaplamaları, battaniye, mefruşat eşyası, çadır ve yapma çiçeklere yüzde 20 ilave gümrük vergisi uygulanacağı açıklandı.
Bazı ülkelerden ithal edilen çeşitli ürünlere yüzde 20 ilave gümrük vergisi uygulanacağı Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. ’İthalat Rejimi Kararına Ek Kararı’ adındaki karar sonucuna göre, çeşitli halı ve yer kaplamaları, battaniye, perde, yatak örtüleri, mefruşat eşyası, ambalaj için torba ve çuval, tenteler, çadırlar, yelkenler, şişme yataklar, temizlik bezleri, şemsiyeler (iç içe girebilen milleri olanlar), bastonlar ve yapma çiçeklerin ithalatında ilave gümrük vergisi alınacak.
AB üyesi, EFTA üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna-Hersek, Fas, Batı Şeria ve Gazze Şeridi, Tunus, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Moldova, Güney Kore, Morityus, Malezya dışındaki ülke ve bölgelerden ithal edilecek söz konusu ürünler için ilave gümrük vergisi yüzde 20 olarak uygulanacak.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287