Benzine 7 Kuruş Zam Geliyor!

Dün benzine yapılan 22 kuruşluk indirimin ardından bugün de 7 kuruşluk zam geldi. Söz konusu zam, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak ve pompaya yansıyacak.

banner279
25 Mart 2020 Çarşamba 18:22
Benzine  7 Kuruş Zam Geliyor!


Benzine dün yapılan 22 kuruşluk indirimin ardından bugün de zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzinin litre fiyatında pompaya yansıyacak şekilde 7 kuruşluk artış oldu.EPGİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:"26 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinde7 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."
Ankara'da ortalama 5,10 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,17 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,01 liradan 5,08 liraya, İzmir'de 5,10 liradan 5,17 liraya yükselecek.
 

Anahtar Kelimeler:
BenzinZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287