Fındık Tanıtım Grubunun dolarları TL’ye çevriliyor

Fındık Tanıtım Grubu Başkanı İlyas Edip Sevinç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını dikkate alarak, Fındık Tanıtım Grubunun vadesi biten dolarlarını bozdurmaya devam ettiğini söyledi. Karadeniz ile İstanbul Fındık...

banner279
08 Aralık 2016 Perşembe 13:18
Fındık Tanıtım Grubunun dolarları TL’ye çevriliyor

Fındık Tanıtım Grubu Başkanı İlyas Edip Sevinç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını dikkate alarak, Fındık Tanıtım Grubunun vadesi biten dolarlarını bozdurmaya devam ettiğini söyledi.
Karadeniz ile İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin müşterek kararı ile Fındık Tanıtım Grubu hesaplarında bulunan 21,8 milyon dolardan vadesi biten toplam 5,2 milyon dolarlık kısmı TL’ye çevrildi. Fındık Tanıtım Grubu Başkanı İlyas Edip Sevinç, kalan 16,6 milyon doların da vade bitimlerinde TL’ye çevrileceğini ifade etti.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287