MKE Genel Müdür'ü istifa etti mi?

Makine Kimya Enstitüsü Genel Müdürü görevinden istifa etti. 

banner279
24 Mayıs 2018 Perşembe 10:25
MKE Genel Müdür'ü istifa etti mi?


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin silah ihtiyacını karşılayan Makine Kimya Enstitüsü’nün (MKE) Genel Müdürü Ahmet Taşkın, sürpriz bir karar alarak istifa ettiğini açıkladı.Makine Kimya Enstitüsü Genel Müdürü Ahmet Taşkın, sürpriz bir kararla istifa etti. Taşkın’ın istifası, dün Kırıkkale’de iki bakanın da katıldığı törene gitmemesiyle ortaya çıktı.

TÜBİTAK SAGE ile MKE’nin birlikte geliştireceği Ar-Ge projeleri için Kırıkkale’de imza töreni düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılmasına karşın MKE Genel Müdürü Taşkın törene gitmedi.Hürriyet’ten Eray Görgülü’nün haberine göre; Taşkın’ın yerine törende MKE’yi Genel Müdür Yardımcısı Akif Akgül, temsil etti.Ahmet Taşkın’ın sürpriz bir kararla istifa ettiği ortaya çıkarken, MKE’den bir yetkili ise Taşkın’ın şimdilik izin aldığını iddia etti. 

Anahtar Kelimeler:
IstifaMkeGenel Müdür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287