Önce döviz bozdurdular, ardından altın aldılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Yastık altındaki dövizleri bozdurun” çağrısına, Batmanlılar da destek verdi. Kentte, önce döviz bürolarına uğrayıp dolarlarını Türk lirasına çeviren vatandaşlar, daha sonra ise kuyumcuların yolunu...

banner279
04 Aralık 2016 Pazar 11:41
Önce döviz bozdurdular, ardından altın aldılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Yastık altındaki dövizleri bozdurun” çağrısına, Batmanlılar da destek verdi. Kentte, önce döviz bürolarına uğrayıp dolarlarını Türk lirasına çeviren vatandaşlar, daha sonra ise kuyumcuların yolunu tuttu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk lirasının, euro ve dolara karşı değer kaybetmesi üzerine yaptığı çağrıya Batmanlılar da destek verdi. Vatandaşlar, Türk lirasına çevirdikleri dövizleriyle altın almaya başladı. Kentteki hem döviz bürolarında hem de kuyumcularda hareketlilik yaşandı.
Kuyumcu Menduh Obut, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısının altın satışını etkilediğini belirterek, “Vatandaş dolardan çıkmaya başlayıp, altına yatırım yapmaya başladı. İnşallah bu krizi de atlatacağız. Türkiye büyük bir devlettir” dedi.

“BAŞARILI OLAMAYACAKLAR”
Dolarını bozdurup altın alan Sevban Sevkal, “1000 dolarım vardı, bozdurup iki bilezik aldım. 15 Temmuz darbe gecesinde başarılı olamadıkları için bizi ekonomi ile vurmaya çalışıyorlar. Başarılı olamayacaklar” diye konuştu.

“YASTIK ALTINDAKİ DOLARLAR ÇIKMAYA BAŞLADI”
Dövizci Adil Yıldız ise hafta sonu olmasına rağmen bürolarında hareketlilik yaşandığını belirterek, “Yastık altındaki dolarlar çıkmaya ve piyasaya girmeye başladı. Bu hem piyasa açısından hem de bizim açımızdan daha olumlu. Çünkü Türk lirasının değer kazanmasını istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

“HER ŞEY İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZ İÇİN”
Dolar bozdurmaya gelen Ali Tongüz isimli vatandaş ise, “Dolarlarımızı yastık altından çıkardık. Her şey istiklal ve istikbalimiz için” dedi.
 

Son Güncelleme: 04.12.2016 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287