kandıra yatırım-Yatırımın doğru adresi kandıra-kandıra tarla fiyatları -sahibinden kandıra -kandırasatılık arsa kandıra -kandıra gıda organize sanayi -yatırımlı

Yatırımın doğru adresi kandıra-kandıra tarla fiyatları -sahibinden satılık arsa kandıra kefken -sahibinden satılık arsa kandıra -satılık arsa kandıra -kandıra arsa -sahibinden satılık arsa kandıra selametli köyü -kandıra gıda organize sanayi -yatırımlık-Turan Korkut Gedik Duru Gayrimenkul Yatırım iletişim:05074640444

banner279
22 Nisan 2017 Cumartesi 13:50
kandıra yatırım-Yatırımın doğru adresi kandıra-kandıra tarla fiyatları -sahibinden kandıra -kandırasatılık arsa kandıra -kandıra gıda organize sanayi  -yatırımlı

             

   KAZANÇLI BİR TOPRAK YATIRIMININ  SIRLARI

1) Doğru Fiyattan Alım Yapın: Mal alınırken kazanılır  Doğru fiyattan alınmış bir toprak asla kaybettirmez  kazancınızı alış fiyatınız belirler.

2) Şehrin Gelişen Aksını Takip Edin: Gelişim aksi yönündeki toprak yatırımı her zaman diğer bölgelerdeki yatırımlardan daha fazla kazandırır. Bunun için iyi bir araştırmanın yanısıra, gelişimi iyi okuyabilmek de oldukça önemlidir.

3) İmar Planlarını Okuyun: Doğru bir ürün alımı yapabilmek için imar planlarını çok ciddi bir şekilde incelemek gerekir..

4)İstekli Alıcı Olmayın: Bir duyum almış olabilirsiniz; aynı bölgede çok kazanmış bir arkadaşınız olabilir. Unutmayın toprak asla bitmez ve de her zaman kazandırır.

5) Planlarınızı 3 zaman diliminde yapın: Toprak yatırımcısı iseniz mutlaka tavsiyem kısa,orta ve uzun vadeli planlarda alımlar yaparak riski dağıtın; kar marjınızı artırın. Kısa vadede ucuz alın hızlı satın.. Orta vadede proje bölgesinden alın,değerlendirin ve satın. Uzun vadede büyük kazançlar hedefleyin.

6) Merkezden çok çevresine odaklanın: Gelişim merkezinde rantın büyüdüğü yerde risklerde o oranda artar. Kamulaştırma riskini iyi düşünün. Bu nedenle gelişimin merkezinden değil çevresinden alım yapın. Metrekare fiyatları ucuz olanları tercih edin.

7) Kaçırdıklarınıza üzülmeyin:Unutmayın her zaman doğru toprak yatırımı vardır. Kaçana üzülmek yerine fırsata odaklanın.

8) Bölge Gelişim Planlarını iyi inceleyin: Gelişim planları, Belediye , kamu vs planlarını iyi takip edin.

9) Resmi İşlemlerinize Dikkat Edin: . Kapora vermeden önce iyi düşünün. Tapu işlemlerinize özen gösterin. Asla tapu işleminden önce ödeme yapmayın

10) Satış Zamanını iyi Belirleyin: Satış için çok acele de etmeyin geç de kalmayın. Toprak yatırımlarının artışta olduğu  için  dönemleri vardır. Yatırım dönemlerin başında iseniz satabilrsiniz. Ama sonuna geldiğinizde bekleyin tekrar artışa geçtiği maksimum noktada satışı gerçekletirin.

11) Kendinize Güvenilir Bir Danışman : Unutmayın bu adımı başta yaparsanız diğer on adımı sizin için daha kolay ve hızlı olacaktır.

Turan Korkut Gedik

Duru Gayrimenkul Yatırım iletişim:05074640444

Son Güncelleme: 17.06.2021 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayrettin 2021-06-17 11:56:13

Kandırada acil satmam Gereken bir arazim var İlgilenirmisiniz?
0539 299 16 25

Avatar
Engin 2021-06-17 12:01:37

İzmit Kandıra yolu üzeri acil satılık yerim var ihtiyactan satıyorum ilgilenirmisiniz.Teşekkürler. 0554 331 22 16

banner287