Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Erzincan’a gitti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Erzincan’da bir takım incelemelerde bulundu.

banner279
28 Ağustos 2020 Cuma 15:29
Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Erzincan’a gitti

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Gençlik ve Spor BakanıMehmet Muharrem Kasapoğlu Erzincan’a geldi. Havalimanında Erzincan Valisi Mehmet Makas, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı  Sinan Aksu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Ak Parti ve MHP il başkanları ile partiler tarafından karşılandı.


İlk olarak Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi’ne giden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'ın Türkiye için önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yaparak; "Ergan Dağı, kış sporları açısından pek çok önemli özelliği ve güzelliği barındıran bir imkan. Bakanlık olarak bunu nasıl bir fırsata çeviririz, bunun çalışması içerisindeyiz. Buradaki kayak pistleri ve sonrasındaki imkanları değerlendiriyoruz. Gerek kamp olanakları, gerek irtifa kampıyla ilgili çalışmalarla inşallah burayı spor turizminde, özellikle kış sporları alanında önemli bir destinasyon haline getireceğiz. Bununla ilgili bugün startı veriyoruz." diye konuştu.


Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi’ndeki incelemesinin ardından Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Terzibaba Türbesi'ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Terzibaba Türbesinde dua etti. Buradaki ziyaretin ardından Erzincan Valiliğine ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Valilik ziyaretinde, Valilik Şeref defterini imzalayarak Vali  Makas'a hayırlı olsun dileklerinde buldu. Milletvekilleri ve beraberindeki heyetin de hazır bulunduğu ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Mehmet Makas'tan Erzincan ilinde devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı.


Valilik ziyaretinden sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Erzincan Valisi Mehmet Makas, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve beraberdekilerle birlikte yapımı devam eden 12 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 


Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'u ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287