Kocaeli Nefes alacak deyip bana ayrılan bu köşeden çıktım yola…

Duru Medya’da verdim bir mola,

Duru Medya Grubu bünyesinde Nefes Gazetesi, Haber41, Haber24, Mansetoku okuyucularıyla olmaktan şahsım adına mutluyum. Sizlerde Duru Medya gurubunu takip ederek, haberlerine itibar ettiğiniz için elbette şanslısınız.

Fakat zaman zaman yazılarımdan dolayı olumsuz yönde aldığım eleştiriler bence hepsinden daha önemlidir. Olumsuz gelen eleştiriler bana göre yapıcı eleştirilerdir. Dört dörtlük insan elbette yoktur. Hepimizin eksiği belli konularda illaki olacaktır. Önemli olan alınan eleştirilerde meydana çıkan eksikleri zaman içinde giderebilmektir. Yazarın her türlü eksikliklerini dışarıdan takip eden okuyucu kitlesidir. Üstelik en önemlisi kaliteli okuyucu kitlesi her şeyin farkına varan “fikir ve düşünce” topluluğudur. Yazarlarda olduğu gibi okuyucularında fikirleri arasında uçurumlar elbette olabilir. Köşe yazarı okurların yorumlarına nasıl ki; saygı gösteriyorsa okurlarında köşe yazarlarına saygı göstermesi yapıcı eleştiriler yapması gerekir.

Nefes Gazetesi okuyucu kitlesi geniş oluşundan yorumların sözlü ve yazılı gelmesi hem bizim için, hem meydana çıkan eksiklikler adına faydalı olduğuna inanıyorum. İnsanlar kendi hatalarını zaman zaman göremeyebilirler. Dolayısı ile yazarlarında eksik kaldığı noktada okurlarından gelen yapıcı yorumlar ve eleştiriler çok önemlidir. Yapılan eleştirilere hakaret içermedikçe, rencide etmedikçe, belden aşağıya vurmadıkça, altında fesatlık ve eziklik yatmadıkça her zaman şahsım adına saygım sonsuzdur.

İstanbul ve Kocaeli bölgesinde çeşitli gazetelerde köşe yazmaya devam etsem de, elimden geldiğince günlük yazılarımı mensubu olmaktan gurur duyduğum Duru Medya Gurubu bünyesinde yer alan konusuna göre yerel ve ulusal sitelerde sizlerle paylaşıyorum. Paylaştığım yazılarımı haberlerle birlikte çoğu zaman Radyo Programım aracılığıyla Kocaeli ve İstanbul bölgesinde sesime kulak veren dinleyicilerimle de mikrofonlar arayıcılığı ile gönül rahatlığı ile paylaşıyorum.

Benim için gazetenin tıklanması, sayısı, adı, sanından ziyade önemli olan yönetimi ve içindeki vefasıdır. Ben sesimi 1993’den beri zaten çok rahat bir şekilde her yere duyurabiliyor, kaleme aldıklarımı da zaten rahatlıkla paylaşabiliyorum. Aradığım vefa olunca da önceden tanıdığım hiç yabancılık çekmediğim Duru Medya Grubu yönetimi ve yıllardır tanıdığım çizgisini bozmayan çok değerli kadrosuyla birlikte olmaktan huzurlu ve mutluyum.

Kısa sürede gelişen, abone sayısı her geçen gün artan, her kesim tarafından okunan, teknik imkânları, araç filosu geniş olan, internet ortamında Türkiye genelinde ön sıralarda olup hızla yayılan, kurulu matbaasıyla günlük gazetesini basıp sizlere ulaştıran Duru Medya Grubunu takip etmeye devam edin meydana çıkacak yeniliklere bizzat şahit olun.

Allah hepimize sağlıklı seçeceğimiz, başarılı olacağımız, doğruyu ve yanlış yolu ayırt edebileceğimiz bir beyin vermiştir. Bu beyni doğru veya yanlış kullanmak tamamen kişilerin kendi elindedir.

Büyük insanlar FİKİRLERLE, Orta insanlar OLAYLARLA, küçük insanlar DEDİKODU ve İNSANLARLA uğraşırlar!!!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.