Gaziantep'te Kanlı hesaplaşma: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep Valiliği, kentte iki grup arasında çıkan kanlı kavgada 1 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını açıkladı.HABER 24

banner279
15 Mart 2017 Çarşamba 18:10
Gaziantep'te Kanlı hesaplaşma: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep Valiliği, kentte iki grup arasında çıkan kanlı kavgada 1 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Gaziantep Valiliği, Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi’nde yaşanan olayda daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayda Bekir Doğruer hayatını kaybederken, yaralananların isimlerinin ise İ.Ç., H.T., M.C. ve N.S. olduğu belirtildi. Olayla ilgisi bulunduğu düşünülen bir araçta yapılan aramada ise 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildiği duyurulan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinde Şahinbey İlçemiz Vatan Mahallesinde iki ayrı araçta bulunan şahıslar arasında karşılıklı silahla yaralama ve ölüm olayı meydanda gelmiştir. Olaya karışanlardan (B.D), (İ.Ç), (H.T) ve (M.C) ile (N.S) adlı şahıslar ateşli silahla yaralanmış, yaralılardan (B.D) sevk edildiği hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgisi bulunduğu düşünülen bir araçta yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca elde edilmiştir. Olayın karışan diğer şüpheliler ile suç delillerinin tespitine yönelik araştırmalara titizlikle devam edilmektedir" denildi.

Taraflar arasındaki geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklandığının değerlendirildiği de belirtilen olayla ilgili bağlantısı bulunan 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

(Orhan Erkılıç - Mehmet Bulut /İHA)

Son Güncelleme: 15.03.2017 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280