Gaziantep’te 2 komşusunu rehin aldı

Gaziantep’te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı.

banner279
18 Ocak 2017 Çarşamba 20:28
Gaziantep’te 2 komşusunu rehin aldı

Gaziantep’te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı.

Gaziantep’te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4 katlı bir banın en alt katında bulunan iş yerinde, aralarında husumet olduğu ileri sürülen Çağdaş C ve Levent P isimli komşusuyla tartışmaya başlamış, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmişti. İş yerinin kepenklerini de indiren Şahin D, elinde silah bulunduğunu ve 2 şahsı da kendisini de öldüreceğini söyleyerek, polislerden uzaklaşmasını istemişti.

Olayın ardından çevrede geniş güvenlik tedbirleri alan polis ekipleri, yaklaşık 2.5 saat süren çabalarının ardından Şahin D’yi ikna etti. Şahsın silahını bırakmasının ardından kepenkler açıldı. Teslim olan şahıs gözaltına alınırken, rehineler de sağ olarak kurtarıldı.

Gözaltına alınan Şahin D. ile rehinelerin, sağlık kontrolü için hastaneye götürüleceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.01.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287