Salıncak ipi boğazına dolanan 10 yaşındaki çocuk öldü

Gaziantep’te tabureye çıkarak salıncağın ipini çözerken dengesini kaybederek düşen ve ip boğazına dolanan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.HABER 24

banner279
21 Mart 2017 Salı 19:21
Salıncak ipi boğazına dolanan 10 yaşındaki çocuk öldü

Gaziantep’te tabureye çıkarak salıncağın ipini çözerken dengesini kaybederek düşen ve ip boğazına dolanan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Dumlupınar Mahallesi’ndeki 2 katlı evin terasında oynayan 10 yaşındaki Şevket Özbal, terasta asılı bulunan salıncağın ipini çözmek için bir tabureye çıktı. İpin düğümünü çözmek için uğraşan çocuk, ayağının altındaki tabure devrilmesiyle ipe asılı kaldı. Boğazına dolanan ipten kurtulmak için çırpınan Özbal, komşuları tarafından fark edildi. Ailesine haber vermesi üzerine ise teras katın kapısı güçlükle açılarak çocuk ipten kurtarıldı. Şevket Özbal, kaldırıldığı Gaziantep Özel Yaşam Hastanesinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 21.03.2017 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280