Vakalar arttı 65 yaş üstü vatandaşlara yeni kısıtlamalar getirildi 

Vaka sayılarının giderek artmasıyla 65 yaş üstü vatandaşlara yeni kısıtlamalar getirildi. İşte o kısıtlamalar

banner279
13 Ağustos 2020 Perşembe 11:52
Vakalar arttı 65 yaş üstü vatandaşlara yeni kısıtlamalar getirildi 

Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği illerden olan ancak alınan önlemlerle düşüş eğiliminin başladığı Gaziantep'te 65 yaş üstü vatandaşların düğüne katılmaları, toplu taşımayı belirli saatlerde kullanmaları yasaklandı. 

Bu kararı Twitter'dan duyuran Gaziantep Valisi Davut Gül, şunları yazdı:

 "Kovid-19 hastalığı maalesef en fazla büyüklerimizi etkiliyor. 65 yaş üstü ulu Çınar'larımızı hep birlikte koruyup dualarını almaya ihtiyacımız var. Gaziantep'te gelin ve damadın anne, baba, dede, anneanne ve babaannesi hariç, 65 yaş üzeri kişilerin düğüne gitmesi yasaklanmıştır. Toplu taşıma bulaş riskini arttırdığından; Sabah 07.00-10.00 Akşam 17.00-20.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarını kullanmaları, Akşam 18.00'dan sonra sebze/meyve pazarına gitmeleri yasaklanmıştır."  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287