Artık, Gebze Fatih Devlet Hastanesi yeni binası ne zaman açılacak? Hala açılmadı! Biz hastanemizi istiyoruz diyemiyoruz ne mutlu hastanemiz yeni hizmet binasında ayakta poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Emeği geçen görünen ve görünmeyen gizli kahramanları herkes gibi bende bizzat kutluyorum. Henüz gidip görmek nasip olmasa da Allah bana en kısa zamanda sunulan hizmeti yerinde görmek için ziyaret amaçlı uğramayı nasip etsin.

Gelelim şimdi önemli olan bir konu yeni açılan Poliklinik çıkışında yayalar karşıya geçmek için sorun yaşıyorlar. Hastane çıkışı araçların yoğun ve hız yaptığı bir noktada olduğundan üzücü bir olay yaşanmaması açısından çıkış kapısına mutlaka özellikle yaşlı ve hastaların geçişini kolaylaştıracak butonlu trafik ışığı konması gerekiyor.

Geçenlerde gözümün önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir amcamız hanımıyla birlikte az kalsın minibüsün altında kalıyordu. Minibüs hızlı olmasına rağmen son anda sürücünün refleksi büyük bir felaketi önlemiş oldu. Trafik ışıkları projeye ve yatırıma dayalı olduğundan ışık yapılana kadar en azından ivedi olarak bu noktaya hız kesici bir kasis yapılması gerekiyor.

Hatırlayacak olursanız hepimizi derinden üzen bir olay hemen Fatih Devlet Hastanesi Poliklinik çıkışına yakın yer olan Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde rampa da 2013 yılı Ekim ayında yaşanmıştı. Karşıdan karşıya geçmekte olan anne ve 3 çocuğu kamyon altında kalarak ezilmiş annesi yanında olan Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu 1. sınıf öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetmişti. En azından olay sonrası ivedi yapılan hepinizin geçerken bizzat şahit olduğu hız kesici tümsek meydana gelebilecek başka üzücü olayların yaşanmasına davetiye çıkarmıyor.  

Geç kalmadan Gebze Fatih Devlet Hastanesi yeni Poliklinik çıkışında karşıdan karşıya geçerken kimsenin burnu bile kanamadan önlem alınmalıdır.  Geç kalınmış önlemler geride sadece ve sadece gözyaşı bırakır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.