Son Dakika... Mehmet Ali Okur Başvurusunu Yaptı

Son Dakika..24. Dönem Milletvekili Mehmet Ali OKUR Ak Parti Belediye başkanlığına aday adaylığına başvurusunu ilçe teşkilatına yaptı.

banner279
12 Kasım 2018 Pazartesi 10:53
Son Dakika... Mehmet Ali Okur Başvurusunu Yaptı

Son Dakika..24. Dönem Milletvekili Mehmet Ali OKUR Ak Parti Belediye başkanlığına aday adaylığına başvurusunu ilçe teşkilatına yaptı. Ayrıntılar Geliyor.

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve altı yıldan fazla Gebze bölgesi ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten akabinde ise 24. Dönem Kocaeli vekili seçilen Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Partisinin ilçe teşkilatına dosyasını sunan Okur, Başkan İrfan Ayar ile görüştü. Süreçle ilgili açıklamada bulunan Okur, “Biz her zaman teşkilatımızın emrinde olduk, burası bizim evimiz ve hiç bir zaman ailemizi terk etmedik. Bugün bir süreç yaşanıyor, önce devletimize sonra milletimize en sonunda da partimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu hizmet kervanında yerel bir görev yapma imkânımız olursa seve buna seve hazırız. Allah bizleri utandırmasın” dedi.

Son Güncelleme: 12.11.2018 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287