Araç içinde Yarımkilo uyuşturucu yakalandı

Gebze Emniyetine bağlı yunus ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

banner279
20 Nisan 2017 Perşembe 21:31
Araç içinde Yarımkilo uyuşturucu yakalandı

Kocaeli Gebze ilçesinde Cumhuriyet mahallesi Başaran tarlası mevkii içinde Bir aracın içerisinde bulunan 7 Kişi uyuşturucu madde kullanırken Gebze Emniyetine bağlı yunus ekipleri tarafından yakalandı.Polisın olay yerınde yapmış olduğu çalişma sonrası araç içerisinde poşet içinde yaklaşık 513 gr esrar maddesi ile kullanıma hazır 15 adet sigara ve Kova diye tabir edilen  tecizata el koydu.Polis olayda kullanılan aracı çekici vasitasıyla Gebze emniyetin otoparka  götürdü.

KOM ekibi tarafından arac detaylı incelemesi yapılıyor.Olayda gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs Hasan B.(27), Ümit S.(20), Ömer K.(31), Selçuk A.(43), Cemalettin Veysel A.(23), Abdurrahim Enes D.(24) ve Fikret S.(29) Doktor raporu alınmak üzere Gebze Fatih Devlet hastanesine götürüldükten sonra Şehit Faruk Aslan polis amirliğine götürüldü. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287