Belediye önünde kendini yakmaya çalıştı!

Gebze Belediyesi önünde bir kişi kendini yakmak istedi. Polislerin ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner’in girişimi sonucunda vatandaş intihardan vazgeçirildi. 

banner279
03 Kasım 2020 Salı 21:03
Belediye önünde kendini yakmaya çalıştı!

Gebze Belediyesi’nin önün bir kişi elindeki benzini üzerine dökerek, kendini yakacağını söyledi. Olayı gören görgü tanıkları polise haber verdi. Üzerine benzin döken ve kimliği belirlenemeyen şahıs, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le görüşmek istediğini söyledi.  Belediye güvenlik ekipleri ve polisler, olası bir olumsuz duruma karşı tüm önlemleri aldıktan sonra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner’e haber verdi. Şahıs, Güner'le yaptığı görüşmesinde iş istediğini dile getirdi. Güner ise vatandaş ile görüşerek, elindeki çakmağı bıraktırdı ve intihardan vazgeçirdi. Güner ardından şahsı polis eşliğinde makamına götürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287