CHP GEBZE: “MİLYONLUK BEYLİKDAĞI PROJESİ MAGANDALARA BIRAKILMIŞ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı basın açıklamasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdağı Mesire alanına yapılan milyonluk yatırımın aydınlatma,çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları bitmesine rağmen kapılarına kilit vurup kaderine terk edilmiş koca bir alan olduğunu öne sürdü.

banner279
12 Aralık 2020 Cumartesi 19:35
CHP GEBZE: “MİLYONLUK BEYLİKDAĞI PROJESİ MAGANDALARA BIRAKILMIŞ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı basın açıklamasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdağı Mesire alanına yapılan milyonluk yatırımın aydınlatma,çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları bitmesine rağmen kapılarına kilit vurup kaderine terk edilmiş koca bir alan olduğunu öne sürdü. Beraberinde Gebze Belediyesi meclis üyeleri Şahin Yılmazel,Cavit Kapoğlu, Erhan Bölük,  Kadın kolları başkanı Yaşa  Erdoğan, Hürriyet mahalle temsilcisi Dilesen Karataş ile birlikte Beylikdağı’na çıkan Orhan ve beraberindekiler basın açıklamasından önce dağdaki bayrağımızı yenisi ile değiştirdiler. Orhan burada şunu söyledi:

“Milyonluk yatırım yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesi’nin resmen unutup,bir daha ilgilenmediği alanda her taraf kırılmış, dökülmüş. Yazık oluyor milyonluk yatırımlara” dedi. Orhan’ın açıklaması şöyle:
“Milyonluk yatırım yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesi’nin resmen unutup,bir daha ilgilenmediği alanda her taraf kırılmış, dökülmüş. Elektrik trafolarına maganda’lar tarafından kurşunlamış kullanılamaz hale getirilmiş.Bir süre önce aydınlatma direği takılmış ve daha sonra yine sökülmüş. Bu yatırımı bu halde bırakmak resmen ihanettir.
Bugün tüyü bitmemiş yetimin hakkını, halkın vergisini,devlet malını burada talan ettirmek insanın içini acıtıyor.
Bugün bir kez daha Gebze’mizin hiçe sayıldığını yok sayıldığını ama Gebze’nin sahipsiz olmadığını göstermek için ilçe yöneticilerimiz, Kadın kollarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile oradaydık.Önceden olduğu gibi Bundan sonrada yağmanın,talanın, olduğu heryerde bunu yapanların karşısında olacağız.Ayrıca mesire alanında bulunan Türk bayrağının değişimini sağladık yenilenen bayrağımızla gurur ve onur duyuyoruz…
Basın açıklamama eşlik eden meclis üyelerim Şahin Yılmazel,Cavit Kapoğlu Erhan Bölüğe  kadın kolları başkanım Yaşa  Erdoğana hürriyet mahalle temsilcim Dilesen Karataş’a ilçe yöneticilerime ve basın emekçilerine teşekkür ediyorum…GebzeSahipsizDegil” 
CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287