Cumhuriyet Bayramı Gebze'de coşkuyla kutlandı!

Cumhuriyet'in 97'nci kuruluş yıl dönümü Gebze’de de Osmangazi Ortaokulu ve Gebze Anadolu Lisesi Cumhuriyet Bayramı koordinasyon ekibi tarafından organize edilen törenle coşkuyla kutlandı.

banner279
29 Ekim 2020 Perşembe 13:52
Cumhuriyet Bayramı Gebze'de coşkuyla kutlandı!

Cumhuriyet'in 97'nci kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Gebze Kaymakamlığı önünde başlayan kutlama programı, Gebze İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesinde pandemi kurallarına uygun bir şekilde coşku ile kutlandı.
Gebze İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kutlama programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Arslan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in, programa katılanların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Düzenlenen programda konuşma yapan Kaymakam Güler, Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutlamanın milletimizin her ferdinin bir görevi olduğunu ifade ederek, ‘’9 Aydır tüm dünyanın ve ülkemizin boğuştuğu korona nedeniyle biraz mesafe ve maske şartlarına dikkat ederek, katılımı olabildiğince azaltarak bu bayramı biraz mahzun kutluyoruz. İnşallah gelecek bayramlarda çok daha coşkulu bayramlar yapacağız. İlçemizde yaklaşık 10-15 bin Türk Bayrağı dağıttık. Herkesin evi Türk Bayrağı ile bir gelin gibi süslenecek bugün.’’ Dedi.


Son Güncelleme: 29.10.2020 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287