Evi kaçak sigara imalathanesine çevirmişler!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Gebze ilçesinde bir ev ve iş yerine düzenlenen operasyonda, binlerce dolu makaron ile kilolarca tütün ele geçirildi. Şahısların bir evi kaçak sigara imalathanesine çevirdiği öğrenildi.

banner279
24 Aralık 2020 Perşembe 21:32
Evi kaçak sigara imalathanesine çevirmişler!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından,   alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu,  Gebze İlçesinde bir iş yerine ve bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda iş yerinde ve evde yapılan aramalarda 46 bin 360 dolu makaron, 32 bin dal boş makaron,67 kilo açık tütün,20 kilo bandrolsüz tütün ve sigara makinesi için kullanılan 1 adet kompresör ile 2 sigara dolum makinesi ele geçirildi. Evi sigara imalathanesine çeviren  3 kişi gözaltına alınarak haklarında  adli işlem başlatıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287