Gebze CHP'den itfaiye'ye ziyaret!

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi, İtfaiyeciler haftası kapsamında Gebze İtfaiye Müdürlüğünü grup amiri Kenan Akçay'ı ziyaret etti.

banner279
29 Eylül 2020 Salı 10:24
Gebze CHP'den itfaiye'ye ziyaret!

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan beraberinde ilçe yönetimi ve kadın kollarıyla İtfaiyecilik haftası dolayısıyla, Gebze İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe yönetimi ve kadın kollarıyla birlikte Gebze İtfaiye Müdürlüğü Grup Amiri Kenan Akçay ve ekibine kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyarette itfaiyecilerin toplum için önemi ve değerinden bahseden Başkan Orhan “Cumhuriyet dönemiyle birlikte yangın söndürme görevi 25 Eylül 1923 tarihinde belediye hizmeti olarak kabul edildi. 25 Eylül-01 Ekim itfaiyecilik haftasında Yangınlardan kazalara su baskınlarından kurtarmaya kadar her felakete koşan itfaiyecilerimize  çok şey borçluyuz. Görevlerini bütün risklere rağmen ifa etmekte olan bütün itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287