Gebze'de Fahri Trafikçi tarafından kesilen cezaların iptali için Muhtar Uslu uyarıyor!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Osman Yılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu 606/1 Sokakta fahri trafik müfettişi tarafından gelişi güzel kesilen cezaların iptal edilmesiyle ilgili gerekli evraklar konusunda uyarıyor.

banner279
07 Temmuz 2020 Salı 11:33
Gebze'de Fahri Trafikçi tarafından kesilen cezaların iptali için Muhtar Uslu uyarıyor!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fahri trafik müfettişinin gelişi güzel ceza kesmesi üzerine muhtarlığa itiraz dilekçesi doldurmak için gelen vatandaşların sayıları artıyor. Mahalle Muhtarı Musa Uslu Mahalle sakinlerinin hakkını aramak için hukukçulara hazırlattığı itiraz dilekçesini doldurarak Gebze Adliyesine teslim eden vatandaşlardan istenen evrakları duyurdu.

Gebze Adliyesine itiraz dilekçesini vermek için giden vatandaşlar için Osman Yılmaz Muhtar Uslu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Gebze 606/1 sokakta ters yön cezası yiyen vatandaşların pandemi sürecinde adliyede yoğunluğa yol açmamaları ve zaman kaybetmemeleri için şikayet dilekçelerini doldurup adliyeye teslim ederken yanlarına araç ruhsat fotokopisi, kimlik ve ehliyet fotokopilerini alarak gitmeleri gerekiyor." dedi.

Örnek davranış sergileyen Muhtar Uslu, duyarlı davranışıyla vatandaşların takdirini topluyor.

Son Güncelleme: 07.07.2020 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287