Gebze'de Sevgi Tır'ı bayramı çocukların evine götürdü

Gebze kaymakamlığı Vefa sosyal destek merkezi personeli ve Gebze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 23 Nisan kutlamaları için hazırlana Sevgi Tır'ı bayramı çocukların evine götürdü.

banner279
23 Nisan 2020 Perşembe 19:58
Gebze'de Sevgi Tır'ı bayramı çocukların evine götürdü

Gebze Kaymakamlığı Kordinasyonunda  Gebze Vefa ekibi , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının iptal edilen kutlamaları için "Sevgi Tır" ı ile bayramı çocukların evine götürdü. Sevgi tırı çocuklar tarafından camlarda ve balkonlarda alkışlarla karşılandı. Ayrıca Şehit ve Gazi çocukları , Engelli ve Özel çocuklarıda unutmayarak oyuncaklar hediye edildi. Bugün doğum günü olan çocuklarımız içinde Gebze Kaymakamı Sn. Mustafa GÜLER pasta ve hediyeler götürdü.Sevgi Tırıyla yüzlerce oyuncak, pamuk şeker ve Türk bayrağı dağıtıldı. Sevgi Tır'ının geçtiği yerlerde vatandaşlar balkonlardan sevgi gösterisi ve alkışlarla kutlamalara eşlik etti.Arapçeşme mahallesinde bir grup çoçuk ellerinde Türk bayraklarıyla ekipleri karşıladı.Vefa sosyal destek merkezi ve polis ekipleri çocuklara hediyeler dağıtarak bayramlarını kutladı.


 

Son Güncelleme: 23.04.2020 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287