Gebze'de Zabıtadan balıkçılara denetim

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü su ürünleri denetim ekipleri, ilçedeki perakende balık satışı yapan iş yerlerinde denetim yaptı.

banner279
16 Kasım 2016 Çarşamba 11:16
Gebze'de Zabıtadan balıkçılara denetim

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü su ürünleri denetim ekipleri, ilçedeki perakende balık satışı yapan iş yerlerinde denetim yaptı.


Balık sezonun başlamasının ardından kontrollerini sıklaştıran ekipler, işyerlerini hijyen, sattıkları balıkların boylarının ve zamanlarının uygunluğu ve işletmelerin sahip olması gereken belgeler yönünden titizlikle incelendi. Denetimlerine devam eden ekipler iş yerlerine gerekli uyarı ve tavsiyelerde bulunuyor. Vatandaşların şikayet, görüş ve önerileri için 262 641 78 08, Alo Zabıta 153 numaralarından ve zabı[email protected] internet adresinden Zabıta Müdürlüğüne ulaşmaları istendi.

Son Güncelleme: 17.11.2016 05:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287