Gebze Kirazpınar'a atık getirme merkezi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Kirazpınar Mahallesinde inşası devam eden atık getirme merkezinde incelemelerde bulundu.

banner279
22 Eylül 2016 Perşembe 20:25
Gebze Kirazpınar'a  atık getirme merkezi
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Kirazpınar Mahallesi'nde inşası devam eden atık getirme merkezinde incelemelerde bulundu. Avrupa'da birçok kentte uygulanan atık getirme merkezi sistemi sayesinde atıklar ayrıştırılarak geri dönüşüme ve ekonomiye kazandırılıyor. Başkan Köşker'e incelemeler sırasında belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. 2017 yılı içerisinde faaliyete başlaması planlanan proje kapsamında ilçe sınırları içerisindeki hanelerde oluşan tehlikeli-tehlikesiz ve geri dönüşümü mümkün olan atıklar, bu merkezde toplanacak ve geri dönüşüme kazandırılacak. Alanda ömrünü tamamlamış lastikler, iri hacimli atıklar, geri dönüşümü mümkün olan kağıt, karton ve plastik gibi atıklar için bölümlendirme çalışması ve tehlikeli atıkların muhafaza edileceği kapalı alanların inşa çalışması devam ediyor.




Son Güncelleme: 22.09.2016 20:34
Anahtar Kelimeler:
GebzeAdnan Köşker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280