Gebze'li dev firma iflas etti !

Daha önce konkordato ilan Ayhanlar Holding’e bağlı Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi Ve Ticaret A.Ş. hakkında bir kez daha iflas kararı verildi.

banner279
30 Kasım 2020 Pazartesi 14:04
Gebze'li dev firma iflas etti !

Yaşanan ekonomik daralma bir şirketin daha iflas etmesine sebep oldu. Ayhanlar Holding’e bağlı Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için geçtiğimiz yıl mart ayında iflas kararı erilmiş. Bu karar, Bölge Adliye Mahkemesi tarafında bozulmuştu. Bunun ardından ise 9 Eylül günü 1 ay 16 gün süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ilgili bir kez daha iflas kararı verdi. Gebze 4.İcra Dairesi tarafından verilen ilanda, Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 23 Ekim günü itibariyle iflasına, davacı şirket lehine mahkememizce verilen geçici mühlet ve geçici mühletin uzatılması ara kararının kaldırılmasına, mahkememizce verilen tüm tedbirlerin kaldırılmasına karar verildiği ifade edildi..  1978 yılında faaliyete başlayan Ayhanlar Holding, çok sayıda alanda faaliyet gösteriyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün çok sayıda projesini yapan şirket, mali zorluk yaşamaya başlayınca konkordato başvurusunda bulunmuştu. Ayhanlar Holding’e bağlı şirketler için konkordato süresi devam ederken, Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. İçin iflas kararı verildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287