Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahada

Kocaeli Gebze’de İyilik Meleği İpek Çulha Tarafından Koordine Edilen Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahada “BU EKİP ALKIŞLANIR”

banner279
02 Mayıs 2020 Cumartesi 20:53
Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahada

Kocaeli Gebze’de İyilik Meleği İpek Çulha Tarafından Koordine Edilen Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahadaBU EKİP ALKIŞLANIR

Gebze Kaymakamlığı bünyesinde görev yapan Vefalı “Vefa Sosyal Destek Merkezi” ekibi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Her gün binlerce talep içerisinde önem sırasına göre başta ilaç, gıda, hijyen ve market alışverişi olmak üzere bu ihtiyaçları karşılayan Gebze Vefa Sosyal Destek Merkezi, bugün de 15 araçla sahadaydı. 10 araçlık Gebze OFFROAD ekibi ve 5 araçlık Sivil Toplum Kuruluşları Platformu gönüllüleri bugün 1.000 aileye gıda ve hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtımın toplamda 2000 aileye üç gün süreyle devam edeceği belirtildi.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNDE EMEKÇİLERE KOLONYA İKRAMI

Gebze Vefa Sosyal Destek Merkezi saha ekipleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bugün görev yapak zorunda olan emniyet, jandarma ve sağlık müdürlüğü ekiplerine ayrıca petrol istasyonlarında çalışanlara destek olunarak Bayramlarını kutlandı , kendilerine vefa sosyal destek ekiplerince kolonya hediye edildi.

Son Güncelleme: 02.05.2020 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287