Gebze TEM'de feci kaza!

TEM Otoyolu'nun Gebze kesiminde, 2 tır ile pikapın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle İstanbul istikametinde yol ulaşıma kapandı.

banner279
27 Ağustos 2020 Perşembe 12:28
Gebze TEM'de feci kaza!

Edinilen bilgiye göre, Gebze Muallimköy mevkisinde İstanbul istikametinde seyreden palet yüklü 21 TG 389 plakalı tır, arıza nedeniyle otoyolun kenarına park eden kamyon lastiği taşıyan 34 AEB 610 plakalı tıra arkadan çarptı. Arkadan gelen 34 RA 9773 plakalı pikapın da karıştığı kazayı görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralananın olmadığı kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikametinde trafik akışının durması sonucu araç kuyruğu oluştu. Karayolları ekipleri kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza nedeniyle araçlar, Körfez turnikelerinden D-100 kara yoluna yönlendiriliyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287