Gebze’de, milli irade nöbetine çok sayıda vatandaş katıldı

Gebze’de milli irade ve demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlara, siyasiler de destek vermeye devam ediyor.FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Gebze’de çok sayıda vatandaş milli irade ve demokrasi nöbetine...

banner279
26 Temmuz 2016 Salı 16:17
Gebze’de, milli irade nöbetine çok sayıda vatandaş katıldı

Gebze’de milli irade ve demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlara, siyasiler de destek vermeye devam ediyor.
FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Gebze’de çok sayıda vatandaş milli irade ve demokrasi nöbetine katıldı. Şehir merkezinde yapılan Milli irade ve demokrasi nöbetine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslenen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “O gece Sayın Cumhurbaşkanımız siz değerli insanları Demokrasiye sahip çıkmanız için meydanlara davet ettiğinde biz de meclisimize sahip çıkmak için yollara düştük. Çok şükür emellerine ulaşamadılar hiçbir zaman da Allah’ın izniyle ulaşamayacaklar. Meclisimiz bu haliyle kalacak insanlar gelsinler ve görsünler darbeci teröristlerin halkın meclisine yaptığını. Bunları yapanlar en ağır şekilde cezalarını çekecekler” dedi.

Son Güncelleme: 12.09.2016 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287