Kaymakam Güler ve Ekibi Gönüllere Dokunuyor

Kocaeli Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Merkezi Anneleri Unutmadı.

banner279
10 Mayıs 2020 Pazar 20:06
Kaymakam Güler ve Ekibi Gönüllere Dokunuyor

Kocaeli Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Merkezi Anneleri Unutmadı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler öncülüğünde Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Merkezi gönüllüleri ulaşabildikleri kadar kapı kapı dolaşarak eli öpülesi Şehit Anneleri başta olmak üzere bütün anneleri bu özel günde ziyaret ederek annelerin gönlünde taht kurup dualarını aldılar.  

Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Merkezi gönüllüleri Anneler günü münasebetiyle100 yaşının üzerindeki ikametlerinde bulunan asırlık çınarlara İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen hediyeleri takdim edilerek asırlık çınarlarla sohbet edip bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Bugün doğum günü olan 88 yaşındaki Fatma Teyzenin evine giderek hem doğum günü sürprizi yaptılar hem de Anneler gününü kutlayarak çifte mutluluk yaşattılar.

Vefa Sosyal Destek Merkezi gönüllüleri ziyaretleri sırasında engelli kardeşimizin Annesinin anneler gününü kutlamasına şahitlik ederek duygu dolu anlar yaşadılar.

6 çocuğuna bakmak için mücadele eden fedakâr bir anneyi unutmayarak ziyaret ettiler. Annenin gözlerine yansıyan mutluluğa ortak olarak anne ve çocukların gönüllerine dokundular.  

Vefalı grup Gebze Vefa Sosyal Destek Merkezi gönüllüleri yeni doğum yapan bir annenin anneler gününde yanında olarak anneler gününü ilk kutlayanlar arasına girip ailenin mutluluğuna ortak oldular.

Hızır Acil Servis Gibi Her Yere Yetişiyorlar

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler öncülüğünde iyilik Meleği İpek Çulha tarafından koordine edilen Vefa Sosyal Destek Merkezi ekipleri yetişebildikleri kadar çalınmadık kapı bırakmadılar. Ziyaretler esnasında duygu dolu anlar yaşanırken, Aşeren bir annenin sesine, Maması biten annenin çığlığına yetişerek paha biçilmez bir mutluluk yaşadılar.
 

Minik Dostlar Unutulmadı

Gebze Vefa Sosyal Destek Merkezi ekipleri bizlere emanet edilen ve sokağa çıkma yasağından dolayı mama ve suya ihtiyaç duyan sokak hayvanlarını da unutmadılar.

Kaymakam Güler’den Anneler Günü Mesajı

Kaymakam Güler, yaptığı açıklamada “Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, vatanımızın varlığı ve birliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Anneler Gününe Özel Video

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından günü ölümsüzleştirmek için hazırlanan dinlemeye ve izlenmeye doyulmayan video sosyal medyada beğeni topluyor.

İyilik Meleği İpek Çulha’da Günü Unutmadı

Arşivlerin bizzat şahit olduğu başlattığı projeleri alnının akıyla tamamlayan,  bölgemizde “İyilik Meleği” olarak bilinen İpek Çulha yaptığı sosyal medya paylaşımında “Malum süreçler dolayısıyla uzun süredir annesine ve kızına uzak bir anne olarak, karnından doğduğumu zannettiğim ama tam kalbinden doğduğumu farkettiğim annem başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutlarım. Yeniden sarılırız umuduyla” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287