Kocaeli'de bir belediyenin önünde bomba paniği!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Gebze Belediyesi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi önünde tespit edilen şüpheli çanta paniğe neden oldu.

banner279
28 Temmuz 2020 Salı 13:46
Kocaeli'de bir belediyenin önünde bomba paniği!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bugün öğlen saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. İhbar üzerine harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Güzeller Mahallesi Bahar Caddesi Gebze Belediyesi önünde giriş ve çıkışı çift yönlü trafiğe kapattı.  Olay yeri girilmez şeritlerinin çekilmesinin ardından, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi önünde bulunan çöp kutusunun yanında tespit edilen çantaya yaklaşan ekipler, olaya müdahalelerini gerçekleştirdi.Bomba imha uzmanı, tespit edilen çantanın yanına fünyeyi bırakarak, olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlara ve esnaflara kontrollü bir patlama yapılacağının uyarısını yapan ekipler, daha sonra şüpheli çantayı patlattı. Yapılan incelemeler sonucunda çantadan kağıt ve evraklar çıktığı tespit edildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol tekrar taşıt ve yaya trafiğine açıldı. Emniyet ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287