Kocaeli'de çıkan yangın korkuttu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mustafapaşa mahallesi 731 sokakta bulunan 3 katlı binada saat 19.15 sıralarında yangın meydana geldi.

banner279
12 Nisan 2020 Pazar 20:25
Kocaeli'de çıkan yangın korkuttu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mustafapaşa mahallesi 731 sokakta bulunan 3 katlı binada saat 19.15 sıralarında yangın meydana geldi.Yangını fark eden komşuların habeer vermesi üzerine olay yerine Gebze ve beylik bağından çok sayıda itfaiye ekibi,polis ,ambulans ,palgaz ve belediye ekipleri intikal etti.Sokağın dar olması sebebiyle ekiplere zorluk çıkartan araçlar vatandaşlar tarafından itilerek ve çekilerek sokak açıldı.İtfaiye ekipleri yangına etraftaki binaların çatısı ve sokak içinden müdahale ederek kontrol altına aldılar.Yangında soğutma çalışmaları sürerken can kaybı olmaması sevindirdi.Yangında binanın çatısı yanarken maddi hasar oluştu.

Son Güncelleme: 12.04.2020 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287