Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir sokak karantinaya alındı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde koronavirüs testleri pozitif çıkan 20 kişinin yaşadığı sokak karantinaya alındı.

banner279
13 Haziran 2020 Cumartesi 20:56
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir sokak karantinaya alındı!

Einilen bilgiye göre, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Gebze Gaziler Mahallesi 1788 Sokak'ta pozitif vaka ve bunlarla temaslı kişiler tespit edildi.

Hastanede yapılan incelemeler sonrasında 20 kişinin korona virüs testleri pozitif çıktı. Aynı sokakta yaşayan şahısların testlerinin pozitif çıkması sonrasında İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 1788 Sokak 7 gün sürecek karantinaya alınarak giriş çıkışlar yasaklandı. Korona virüs testi pozitif çıkan şahısların temaslı olduğu kişilerin belirlenebilmesi için alınan karar sonucu sokak girişlerine uyarılar asılarak demir bariyerler ile sokak girişleri kapatıldı. Alınan karar sonrasında polis ekipleri, sokağa giderek güvenlik önlemi aldı. 7 gün sürecek karantina boyunca sokakta yaşayan vatandaşların ihtiyaçları, Kaymakamlık, Vefa Destek Gurubu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gebze Belediyesi ekiplerince karşılanacak.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ilealınan tedbirler şöyle;

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287