Şehid ateşi Gebze'ye düştü Samsunlu Oğuzhan Şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatı’nda görevli olan Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ikamet eden Er Oğuzhan Demir şehit oldu.Fırat Kalkanı Harekatı’nın 88’nci günün Suriye’de görevli olan Türk askerlerine yönelik DEAŞ militanları tarafından düzenlenen...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 22:45
Şehid ateşi Gebze'ye düştü Samsunlu Oğuzhan Şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatı’nda görevli olan Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ikamet eden Er Oğuzhan Demir şehit oldu.

Fırat Kalkanı Harekatı’nın 88’nci günün Suriye’de görevli olan Türk Askerlerine yönelik DAEŞ militanları tarafından düzenlenen saldırıda aslen Samsun’un Kavak ilçesi Boşalan köyüne kayıtlı olup Gebze’de oturan Oğuzhan Demir şehit oldu. Balıkçı Satılmış Demir ile ev hanımı Reyhan Demir’in 3 evladından biri olan Oğuzhan Demir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit asker, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında yarın düzenlenecek törenle memleketi Gebze’ye uğurlanacak. Şehidin Cenazesi 20 Kasım Pazar günü ikindi namazını müteakip Gebze Çobanmustafapaşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 22.11.2016 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287