04.12.2016 Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.“Karşılıksız para basıyorlar”Kayseri - Türkiye’yi tankla topla yıkamayanların şimdi ekonomik darbeyle yıkmak istediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşılıksız para basıyorlar....

banner279
04 Aralık 2016 Pazar 17:59

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Karşılıksız para basıyorlar”
Kayseri - Türkiye’yi tankla topla yıkamayanların şimdi ekonomik darbeyle yıkmak istediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşılıksız para basıyorlar. Biz karşılıksız para basmıyoruz" dedi. Erdoğan, "Yastık altında doları, avrosu olanlar, bu paraları altına ve Türk lirasına yatırın” çağrısını da yineledi.

Yangın faciasında 4 tutuklama
Adana - Aladağ ilçesinde yaşanan yangın faciasıyla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Fırat Kalkanı Harekatında 103. gün
Ankara - Fırat Kalkanı Harekatının 103. gününde DEAŞ hedeflerine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığı ve belirlenen hedeflerin imha edildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, söz konusu atışlarla, DEAŞ mensubu teröristlerin baskı altına alındığı da vurgulandı.

Meclis’te bütçe maratonu başlıyor
Ankara - Türkiye Büyük Millet Meclisi yoğun bir haftaya giriyor. Aralıksız 12 gün sürecek 2017 Yılı Bütçe Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısının görüşmeleri yarın başlıyor.

94 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son 1 hafta içerisinde icra edilen operasyonlarda bölücü terör örgütü PKK mensubu 94 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Işık ihlali feci bir kazayla neticelendi
Minsk - Belarus’un başkenti Minsk’te kırmızı ışık ihlali feci bir kazayla sonuçlandı.

Son Güncelleme: 11.12.2016 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287