AB büyükelçileri terör kurbanları için çiçek bıraktı

Avrupa Birliği (AB) büyükelçileri bombalı araçla terör saldırısı düzenlenen Adana Valiliğini ziyaret etti. Büyükelçiler, 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin yaralandığı yere çelenk ve karanfil bıraktı. Adana’ya gelen AB büyükelçileri...

banner279
08 Aralık 2016 Perşembe 11:15
AB büyükelçileri terör kurbanları için çiçek bıraktı

Avrupa Birliği (AB) büyükelçileri bombalı araçla terör saldırısı düzenlenen Adana Valiliğini ziyaret etti. Büyükelçiler, 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin yaralandığı yere çelenk ve karanfil bıraktı.


Adana’ya gelen AB büyükelçileri sabah saatlerinde Adana Valiliğine ziyaret etti. Büyükelçiler, 24 Kasım’da terör saldırısı kurbanları onuruna bombalı aracın patlatıldığı otoparka kırmızı ve beyaz güllerden oluşan bir çelenk bıraktı. Büyükleçiler daha sonra sırasıyla karanfil bıraktı.


Saygı duruşunun ardından büyükelçiler valilik binasına girdi. Büyükelçileri makamda Vali Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Türkoğlu ve Adana İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Yılmaz karşıladı.
Vali Demirtaş, büyükelçiler ile valilik salonunda basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.
Büyükelçiler daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret edecek.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287