Ankaralı servisçilerden Erdoğan’ın çağrısına destek

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “dövizlerinizi bozdurun” çağrısıyla kampanya başlatarak, ellerindeki dolarları bozdurdu. Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner,...

banner279
05 Aralık 2016 Pazartesi 12:23
Ankaralı servisçilerden Erdoğan’ın çağrısına destek

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “dövizlerinizi bozdurun” çağrısıyla kampanya başlatarak, ellerindeki dolarları bozdurdu. 


Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı ve odaya bağlı üye servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dövizi olanlara ’TL’ye çevirin’ çağrısı üzerine Ulus’ta bulunan bir döviz bürosunun önünde toplanarak, ellerindeki dövizleri az çok demeden bozdurdu. Ellerinde üzerinde, “Reisin dediği gibi bu da teğet geçecek”, “Ülkemizin üzerinden ellerinizi çekin artık”, “Servisçi esnafı devletiyle beraberdir”, “Biz paramıza da vatanımıza da sahip çıkarız” yazılı pankartlarla gelen oda üyeleri, “Dolara hayır, Türk Lirasına sahip çık” şeklinde slogan attı. “Elimizde kalan son dolarlarımızı bu uğurda bozdurarak Türkiye’nin ekonomisine bir katkıda bulunmak istiyoruz”


Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı, “Bugün Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla, ‘Dolarlarınızı bozdurun, Türk Lirasına, altına yatırım yapın’ talimatıyla burada tüm Türkiye’deki servisçiler camiası olarak bir kampanya başlattık. Dolarlarımızı bozdurup Türk Lirasına çeviriyoruz. Elimizde kalan son dolarlarımızı bu uğurda bozdurarak Türkiye’nin ekonomisine bir katkıda bulunmak istiyoruz. FETÖ’nün 15 Temmuz’da Türkiye’yi yıkmak için başlattığı olayları o gün nasıl durdurduysak bugün dış güçlerin baskısıyla Türkiye’nin üzerinde oynanan bu maddi anlamdaki sıkıntıyı da servisçiler esnafı olarak yine yıkacağımızı söylüyoruz. Biz devlet yoksa halk yok diye düşünüyoruz, esnaf yok diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Elmadağlı, elinde 160 dolar olduğunu ve bunları bozduracağını belirtti.

“DOLARIN GERİ ÇEKİLMESİ LAZIM. BUNU SAĞLAMAMIZ İÇİN DE ELİMİZDEKİ DOLARLARIMIZI BOZDURMAMIZ LAZIM”
Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner ise, “Tüm odalarımızı, tüm mesdlek dallarını birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Bugün devletimizin, milletimizin yanında olma günü. Doların geri çekilmesi lazım. Bunu sağlamamız için de elimizdeki dolarlarımızı bozdurmamız lazım. Bu şekilde bir kamuoyu oluşturmamız lazım. Buradan tüm esnaf ve sanatkarlarımızı, halkımızı dolarları bozdurup TL’ye sahip çıkmaya, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi sağlamaya, birlikte hareket etme gücümüzü dosta düşmana göstermeye davet ediyorum. Şu an 300 dolar var yanımda. Daha bankaya gitmedim. Herhalde ben 5-10 bin dolar arasında dolarım var. Onu bozduracağım. Bugün sembolik olarak 300 dolar bozduracağım. Mühim olan Türk Lirasına, daha doğrusu ülkemize sahip olmak” ifadelerini kullandı.
Yapılan açıklamaların ardından yapan Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı, Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner ve servisçi esnafı dövizlerini bozdurdu.
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287