Astsubay MYO’lara başvurular yarın sona eriyor

Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarıyla Astsubay Meslek Yüksekokullarına öğrenci alımı başvuruları yarın sona eriyor. Milli Savunma Üniversitesi çatısında hizmet verecek olan Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarıyla Astsubay Meslek Yüksekokullarına...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 12:30
Astsubay MYO’lara başvurular yarın sona eriyor

Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarıyla Astsubay Meslek Yüksekokullarına öğrenci alımı başvuruları yarın sona eriyor.


Milli Savunma Üniversitesi çatısında hizmet verecek olan Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarıyla Astsubay Meslek Yüksekokullarına öğrenci alım başvuruları yarın sona erecek. 3 harp okuluna toplam 3 bin 491 öğrenci alımı yapılırken, Astsubay Meslek Yüksek Okuluna bin 811 öğrenci alınacak.Bu sabah itibarıyla harp okullarına 16 bin 516, MYO‘lara 28 bin 112 başvuru yapıldı.Hava Harp Okulunun ikinci ve üçüncü sınıfı için başvurular tamamlandı. Şu anda toplam 309 öğrencinin mülakat işlemleri devam ediyor bu öğrenciler Hava Harp Okulunda ağırlıklı olarak pilot adayı olarak değerlendirilecek.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287