Azerbaycan acınız acımızdır.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde bulunan Süngü Tepe Üs bölgesinde meydana gelen patlama nedeniyle Azerbaycan taziye mesajı yayımladı.

banner279
12 Kasım 2018 Pazartesi 16:33
Azerbaycan acınız acımızdır.

Azerbaycan, Hakkari’de meydana gelen patlamada şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı ve acımızı paylaştı.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler'e taziye mesajı gönderdi.

Bakan Hasanov, Hakkâri'de üs bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlama nedeniyle Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler'e taziye mesajı gönderdi.

Hasanov mesajında, kardeş Türkiye Cumhuriyeti'nin Hakkâri bölgesinde bir mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından hayatını kaybeden ve yaralanan askerlerin olduğu bilgisini derin üzüntü içinde öğrendiklerini belirtti.

"SİZİN ACINIZ BİZİM ACIMIZDIR"

Mesajında, "Sizin acınız bizim acımızdır" ifadelerini kullanan Hasanov, 'ölen askerler için Allah'tan rahmet, yaralı askerler için de şifa' diledi.

Son Güncelleme: 12.11.2018 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287