Bakan Soyludan müjde 25 bin 500 kişi alınacak...

Polis Akademisi öğrencilerinin mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yıl sonuna kadar 25 bin 500 kişilik daha alım planlıyoruz dedi.

banner279
19 Temmuz 2018 Perşembe 21:46
Bakan Soyludan müjde 25 bin 500 kişi alınacak...

Polis Akademisi öğrencilerinin mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yıl sonuna kadar 25 bin 500 kişilik daha alım planlıyoruz,İnşallah önümüzdeki yıl da 35 bin öğrenci alacağız dedi.Suça ve suçluya karşı bir çığ gibi büyüyor ve hep birlikte güçleniyoruz.Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki emniyet teşkilatımızda FETÖ ile mücadele sürecinin 15 Temmuz’un personel noktasındaki bütün tahribatı kapatılmıştır ve artıya geçilmiştir.Önümüzdeki dönemde yeni hükümet sistemimizin sağladığı güçlü ve hızlı karar alma mekanizmasına verdiği avantajla inşallah çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.
Narkotik konusunda özel eğitim almış, bin personel daha ilave ediyoruz.Bu arkadaşlarımızın 800 tanesini de özellikle İstanbul’da görevlendiriyoruz. Trafik personelimize de takviye yapıyoruz.20 kilometreden 15 kilometreden düşmüş bir ekip sistemiyle çalışacağız. Asayiş noktasında önemli işler yaptık. 7 bin bekçi alımı için planlarımızı yaptık.Halen İstanbul’da 2 bin 625 bekçi kardeşimizde görevde.Geçen yılın ilk altı ayına göre bu yılın ilk altı ayında mal varlığına karşı işlenen en önemli 9 suçta, suçların aydınlatılma oranlarında ciddi artışlar elde ettik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287