Bakan Soylu"PKK YAKINDA TAMAMEN BİTECEK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada, "HDP’nin eş genel başkanı diye bir adam var. O suratında meymeneti silinmiş. Baktığınızda suratında meymenet olmadığını görürsünüz" ifadelerini kullandı.

banner279
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:49
Bakan Soylu"PKK YAKINDA TAMAMEN BİTECEK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Mamak ilçesinde şehir aileleri, gazi ve yakınlarıyla bir araya geldi ve gündemdeki konuları değerlendirdi.

"SURATINDA MEYMENET YOK"

Bakan Süleyman Soylu, HDP'nin Eşbaşkanı Sezai Temelli hakkında, "HDP’nin eş genel başkanı diye bir adam var. O suratında meymeneti silinmiş. Baktığınızda suratında meymenet olmadığını görürsünüz. Diyor ki; 'Kürdistan'da biz kazanacağız, AK Parti ile MHP kaybedecek' diyor. Bunlar tarumar eder ülkeyi. HDP, PKK'nın siyasi kolu, avukatı, savunucusu olmuş olmaktır." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN BASTIĞI YERDE OT BİTMEZ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ağır bir şekilde eleştiren Bakan Soylu, "Bu benim kişisel görüşüm. Ben geçenlerde bir laf ettim, dedim ki; 'bastığı yerde ot bitmez' yalan mı söyledim. SSK Genel Müdürü oldu, kuruttu. CHP Genel Başkanı oldu, kuruttu. Neye elini attıysa kuruttu. 31 mart seçimlerinde bizi mahcup etmeyin." dedi.

"PKK YAKINDA TAMAMEN BİTECEK"

PKK'nın yakında tamamen yok olacağını belirten İçişleri Bakanı, "Bugün son 30 yılın teröre katılımdaki en düşük rakamındayız. Teröre katılım yok. Terör örgütü içerisinde aileleri ikna ederek son iki yılda 350 kişiyi adalete teslim ettik. Alttan çalışıyoruz üstten de çalışıyoruz. Sın iki yılda 3 bin mağara ve sığınaklarını tarumar ettik. Bu ülkede PKK terör örgütü diye bir şey kalmayacak." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287