Bayramda sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak?

Arife günü dahil 23-24-25-26 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak

banner279
18 Mayıs 2020 Pazartesi 15:15
Bayramda sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 8. kez telekonferans yöntemiyle kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantı öncesi Ramazan Bayramı'nda uygulanması düşünülen sokağa çıkma kısıtlaması da kesinleşecek. 
Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve 11 Mart günü Türkiye'ye sıçrayan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler devam ediyor.Virüsün Türkiye'ye sıçradığı günden bu yana kurmaylarıyla olan mesaisini İstanbul'da gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 8. kez telekonferans yöntemiyle kabine toplantısına başkanlık edecek.Toplantıda, uygulanacak yeni tedbirler ve normalleşme süreçleri ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak. 

4 GÜNLÜK YASAĞA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR 

Kabinede, kalabalık oluşturma riski ve sosyal mesafenin korunmayacağı endişesiyle büyük şehirlerde Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararının alınması bekleniyor.Buna göre Bilim Kurulu'nun da tavsiyeleri doğrultusunda Ramazan Bayramı arefesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi gününden başlayarak 24-25-26 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanması planlanıyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280